Eenzijdige begeleiding

Naast het begeleiden van een echtscheiding of familieruzie begeleid ik ook mensen één op één. Deze vorm van begeleiding is alleen mogelijk als ik niet met ‘de andere partij’ aan tafel zit, zoals bij een mediation. Deze begeleiding kan vormgegeven worden op verschillende manieren.

Adviserend

Als ik mensen eenzijdig begeleid is dit vaak in een adviserende rol. Iemand om mee te overleggen tijdens het scheidingsproces? Iemand die meekijkt als je je ex-partner een nieuw voorstel wilt doen om het ouderschapsplan te updaten? Iemand die je alles kunt vragen over scheiden en de periode daarna? Wellicht kan ik je helpen!

Tijdsinvestering

Qua tijdsinvestering is de één op één begeleiding heel divers. Soms is een uurtje genoeg, soms is meerdere afspraken gewenst. Dit kan live, via een videoverbinding of telefonisch. Ik pas me aan, aan jouw wensen!

Hulp nodig?

Kun je mijn hulp gebruiken, of twijfel je wellicht nog; Neem contact met me op en dan bespreken we wat de mogelijkheden zijn.

Wat zeggen anderen over mij na de eenzijdige begeleiding?

Super fijn dat je met me mee wilde kijken naar het ouderschapsplan. Ik kon goed voorbereid het gesprek aangaan met mijn ex. Door de onderbouwing ging hij uiteindelijk grotendeels akkoord met mijn voorstellen.

Het heeft me erg geholpen om met jou te kunnen sparren over de documenten die ik moest tekenen.

Één op één begeleiding